Sanna er utdannet fysioterapeut fra Danmark. Hun har arbeidet som treningsveileder med en-til-en timer og hatt gruppetimer med fokus på skulderrehabilitering, bekkentrening og kjernemuskultur på klinikk i Købenahvn. Sanna har med seg lang treningserfaring innenfor toppidrett, og har derfor opparbeidet et bredt øvelsesgrunnlag som kan tilpasses den enkelte.

“Jeg ønsker at kundene mine skal ha noe igjen for timen og pengene de legger igjen sammen med meg. Det kan være i form av trygghetsfølelse i øvelser, mestringsfølelse i trening eller inspirasjon til nye øvelser. Samtidig skal alle kundene ha en godfølelse i kroppen etter hver økt!”

 

Tilbakemelding fra tidligere kunde:

Sanna var PT og pushet når jeg trengte det. Sanna var psykolog når jeg hadde behov for det. Ja, det hendte at jeg lå på gulvet å gråt hikstende på grunn av tanker og tap, samtidig som jeg var utmattet. Hun tok det med slående ro, og hjalp med på beina igjen.
Sanna var også en klagemur når det var behovet jeg hadde. I travle tider ble det mye i hodet og da ble timene med Sanna som terapi for sjelen og egentid. Jeg hadde ikke tid til å tenke, kroppen skulle bare jobbe.
Jeg gikk fra å slite med kondisjon til å fullføre Trondheim Maraton i 2016. Nei, ikke 42 km eller 21, men 5 km! Og så utrolig stolt over meg selv! Dette hadde jeg aldri trodd jeg ville klare!
Jeg fikk hjelp til å lære meg vekttrening, den treningsformen jeg så absolutt trives best med. Det å kunne løfte tungt og presse kroppen og kjenne at, jo da, jeg klarer noen kg til eller noen reps til! Fy søren så glad jeg er da!
Jeg flyttet fra de fantastiske øyrike utenfor Trondheim i 2017 og ifra hjelpen jeg hadde med Sanna. Livet går i bølgedaler og jeg jobber enda med vekten, men trivselen med treningen, selvfølelsen og det jeg fikk oppleve på Trimfit vil jeg alltid ha med meg.
Kan varmt anbefale Trimfit og Sanna!