Hvorfor bruke personlig trener?

Det er mange grunner til å ta kontakt med personlig trener. Uansett om du er mosjonist eller idrettsutøver, ung eller gammel, uerfaren eller erfaren - en personlig trener vil alltid kunne hjelpe deg!  En personlig trener hjelper deg med å sette opp mål og planlegge treningen din og gir deg tett oppfølging underveis.  I tillegg til å lage treningsprogram for deg er din personlige trener også med under selve treningsøkten. Noen bruker PT hver gang de trener, andre en gang i uken eller måneden. Hele treningsøkten blir kvalitetssikret; du pushes, peses og roses til å ta i det lille ekstra å hjelpe deg med å få de resultat du ønsker. PT-en din hjelper deg med utførelsen, og passer på at du trener riktig.

Alle personlige trenere på TrimFit er enten sertifiserte personlige trener eller har fysioterapiutdannelse. 

Prisliste:

Enkelttime: 600,-           (ikke medlem av TrimFit kr. 700)

3 klipp: 1450,-                (ikke medlem av TrimFit kr. 1600)

5 klipp: 2500,-               (ikke medlem av TrimFit kr. 3000)

10 klipp: 4500,-              (ikke medlem av TrimFit kr. 5000)

20 klipp: 8000,-             (ikke medlem av TrimFit kr. 9200)


Marte

Marte Sandvik er utdannet Personlig Trener gjennom Norges idrettshøgskole, samtidig som hun har tatt ekstrakurs i trening og ernæring.

Marte er opptatt av trening, og brenner for å hjelpe andre med å komme igang med trening og nå sine mål. Hun er glad i utfordringer og hennes mål er at DU skal bli fornøyd. 
Motivasjon er viktig når det gjelder trening og helse, og der kan Marte hjelpe til med å holde motivasjonen oppe å oppnå de resultater og mål DU ønsker.  

Kontaktinfo: Marte@trimfit.no eller ring resepsjonen 72440900

Sanna

Sanna er utdannet fysioterapeut fra Danmark. Hun har arbeidet som treningsveileder med en-til-en timer og hatt gruppetimer med fokus på skulderrehabilitering, bekkentrening og kjernemuskultur på klinikk i Købenahvn. Sanna har med seg lang treningserfaring innenfor toppidrett, og har derfor opparbeidet et bredt øvelsesgrunnlag som kan tilpasses den enkelte.

“Jeg ønsker at kundene mine skal ha noe igjen for timen og pengene de legger igjen sammen med meg. Det kan være i form av trygghetsfølelse i øvelser, mestringsfølelse i trening eller inspirasjon til nye øvelser. Samtidig skal alle kundene ha en godfølelse i kroppen etter hver økt!”

 Tilbakemelding fra tidligere kunde:

“Sanna var PT og pushet når jeg trengte det. Sanna var psykolog når jeg hadde behov for det. Ja, det hendte at jeg lå på gulvet å gråt hikstende på grunn av tanker og tap, samtidig som jeg var utmattet. Hun tok det med slående ro, og hjalp med på beina igjen. 
Sanna var også en klagemur når det var behovet jeg hadde. I travle tider ble det mye i hodet og da ble timene med Sanna som terapi for sjelen og egentid. Jeg hadde ikke tid til å tenke, kroppen skulle bare jobbe.
Jeg gikk fra å slite med kondisjon til å fullføre Trondheim Maraton i 2016. Nei, ikke 42 km eller 21, men 5 km! Og så utrolig stolt over meg selv! Dette hadde jeg aldri trodd jeg ville klare!
Jeg fikk hjelp til å lære meg vekttrening, den treningsformen jeg så absolutt trives best med. Det å kunne løfte tungt og presse kroppen og kjenne at, jo da, jeg klarer noen kg til eller noen reps til! Fy søren så glad jeg er da!
Jeg flyttet fra de fantastiske øyrike utenfor Trondheim i 2017 og ifra hjelpen jeg hadde med Sanna. Livet går i bølgedaler og jeg jobber enda med vekten, men trivselen med treningen, selvfølelsen og det jeg fikk oppleve på Trimfit vil jeg alltid ha med meg.
Kan varmt anbefale Trimfit og Sanna!

MARIUS

Tilbakemelding av kunde av Marius:
Marius er en svært dyktig PT som i løpet av 30 min hadde undersøkt hvilke muskelgrupper som måtte rettes opp, før det ville være hensiktsmessig med desidert vekttrening. Passer en øvelse ikke for meg, har han alltid et par alternativer i hodet.
Selv tenkte jeg at jeg med flere års treningserfaring hadde god greie på det, men det fikk Marius avkreftet ganske fort i forhold til blant annet teknikker, øvelser og variasjon. Marius er videre veldig fleksibel i forhold til plassering av timer, og har vært imøtekommende i forhold til å ha mulighet for timer på kveldstid og i helgen, hvilket gjør det mer praktisk for meg med fulltidsarbeid.
De beste anbefalinger fra meg. “

 

 

 

 

 5